Thuisbleken

THUISBLEKEN


VOOR MOOIE, WITTE, GEZONDE TANDEN


Uw tanden worden op een profesionele manier door een mondhygiënist in een tandheelkundige setting gebleekt.

Waarom kiezen om thuisbleekproducten bij een tandheelkundig praktijk te kopen in plaats van al die "goedkopere" alternatieven?

Bij ons word je bleeklepel op maat gemaakt, dus past het goed om je tanden en kiezen heen waardoor het bleekgel in de lepel blijft zitten. Er worden speciale ruimtes in de bleeklepels gemaakt waar de gel kan blijven zitten en je tanden effectief word gebleekt. Hierdoor bereikt u sneller een mooi bleekresultaat. De  bleekgels die te koop zijn bij een tandheelkundig praktijk hebben een andere samenstelling dan de gels verkrijgbaar online.


Hoe werkt het?

  • Bel en maak een afspraak


  • Wij bekijken je gebit, om te kijken of bleken mogelijk is


  • Nemen afdrukken van de boven- en onderkaak


  • Wij maken de afdruklepels
  • Binnen twee dagen worden de afdrukken. bleeklepels, bleekgel en instructie naar jou opgestuurd of kom jij ze bij ons ophalen.RESULTATEN THUISBLEKEN

Syndia Hato

Al 12 jaar ben ik werkzaam als mondhygiënist in verschillende tandartspraktijken in Utrecht en omgeving. Klanten komen vaak naar mij toe met vragen over bleken. En waar ze op een veilige manier een bleekbehandeling kunnen laten doen.

Om mijn klanten hierin te helpen ben ik zelf op onderzoek gegaan naar een veilige en effectieve bleekmethode. Nadat ik veel verschillende produkten eb geprobeerd, kwam ik uit bij ZOOM van philips. Het geeft een mooi resultaat en klanten hebben geen last van gevoeligheid tijdens en na de behandeling.

Wil je een set bleeklepels opalescnce Go uitproberen, vul dan het formulier in.
Je adres gegevens worden eenmalig gebruikt om de set bleeklepels op te sturen.
Marketing by

Maak een afspraak om te bleken bij Mondcare Amersfoort of Dentiq tandartsen Maarssen.

Lamber Heijnricsstraat 6

3817ER AMERSFOORT

info@prachtigelach.nl

        0641426517

GRATIS CONSULT

Wilt u, uw tanden bleken, maar weet u niet of dit mogelijk is in uw situatie of dat het bij u past? Maak dan een afspraak voor een gratis consult. U hoeft geen patiënt te zijn in een van onderstaande praktijken om een afspraak te kunnen  maken.

CONTACT DETAILS

© Copyright. All Rights Reserved.