Bleken

Syndia Hato

Al 12 jaar ben ik werkzaam als mondhygiënist in verschillende tandartspraktijken in Utrecht en omgeving. Klanten komen vaak naar mij toe met vragen over bleken. En waar ze op een veilige manier een bleekbehandeling kunnen laten doen.

Om mijn klanten hierin te helpen ben ik zelf op onderzoek gegaan naar een veilige en effectieve bleekmethode. Nadat ik veel verschillende produkten eb geprobeerd, kwam ik uit bij ZOOM van philips. Het geeft een mooi resultaat en klanten hebben geen last van gevoeligheid tijdens en na de behandeling.

Voorbeelden bleken in de praktijk


VOOR MOOIE, WITTE, GEZONDE TANDEN


Uw tanden worden op een profesionele manier door een mondhygiënist in een tandheelkundige setting gebleekt.

Voordelen bleken in de praktijk


Er zijn een aantal voordelen voor het bleken in de praktijk tegenver het thuisbleken.


SNELLER WITTE TANDEN

Het Zoom-tandenbleeksysteem heeft een effectieve werking in slechts 45 minuten. Dit is veel korter dan vele thuisbleeksystemen waarbij het weken of maanden duurt voordat u resultaat krijgt. Met de Zoom-lamp wordt het proces versneld .


VEILIG

Tanden bleken in de praktijk van een professional is een van de veiligste manieren om tanden te bleken. Er is namelijk een professional in de mondzorg aanwezig die toeziet op het proces en dit kan afstemmen.


DUURZAME GLIMLACH

Het Zoom-tandenbleekproces is ontwikkeld om tanden gedurende lange tijd wit te houden. Met buitengewone mondverzorging en af en toe een touch-upbehandeling houd u  een stralende glimlach.


GEVOELIGHEID

Alleen de Zoom producten voor bleken zijn de enige bleekbehandelingen waarbij amorf calciumfosfaat wordt gebruikt. Hiervan is klinisch bewezen dat het de gevoeligheid vermindert, het glazuur beschermt en de glans en gladheid van tanden verbetert.

Maak een afspraak om te bleken bij Mondcare Amersfoort of Dentiq tandartsen Maarssen.

Lamber Heijnricsstraat 6

3817ER AMERSFOORT

info@prachtigelach.nl

        0641426517

GRATIS CONSULT

Wilt u, uw tanden bleken, maar weet u niet of dit mogelijk is in uw situatie of dat het bij u past? Maak dan een afspraak voor een gratis consult. U hoeft geen patiënt te zijn in een van onderstaande praktijken om een afspraak te kunnen  maken.

CONTACT DETAILS

© Copyright. All Rights Reserved.